Fatudakozó: erdészet, faipar, bútoripar (anyagok, termékek, gépek, eszközök, szerszámok, szolgáltatások)

Termékek

Kereskedelem
Termelés
Szolgáltatás
Üzemtervek készítése »  Kutatás »  Tervezés » 

Nemzeti Földügyi Központ; Erdészeti Főosztály

Cég rövid neve: NFK Erdészeti Főosztály

Ország: Magyarország

Megye: Budapest

Cím: 1023 Budapest Frankel Leó út 42-44.

Telefon(ok): ( 1) 374-3201

Adószám: -------------

Fax: ( 1) 374-3206

erdeszet@nfk.gov.hu

Létszám: 110

Alapítás éve: 2019

Alaptőke (forintban): 0 HUF

Tevékenység:
Az NFK 2019. július elsején a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet általános jogutódjaként jött létre. A Központ változatlanul ellátja az NFA korábbi feladatait, de újonnan alapított költségvetési szervként tevékenységi köre és létszáma egyaránt bővül. A stratégiai döntés eredménye tehát egy hosszú távon is életképes, szakmailag meghatározó, jól szervezett és többfunkciós intézmény létrejötte, amely meghatározó szerepet tölt be a birtokrendezésben, az öntözésfejlesztésben és az erdészeti igazgatási feladatok ellátásban.

Az NFK Erdészeti Főosztálya működteti és fejleszti az erdészeti mérő- és megfigyelőrendszert és az erdészeti hatóság tevékenységéhez kapcsolódó informatikai rendszereket. Vezeti az erdőkár nyilvántartó rendszert, szakszemélyzet részére képzéseket szervez, kialakítja az erdőgazdálkodási tevékenységhez szükséges formanyomtatványokat, közzétételi feladatokat lát el.

(Az itt felsorolt területi illetékességű Kormányhivatalok, illetve azok erdészeti hatósági jogkörű részlegei nem az NFK szervezetének részei.)

Alegységek:

Cégvezetők:

Czirok István: főosztályvezető

Adatok frissítve: 2024-05-15 07:27:39

 

Hirdetés